Nu när du vet mer om oss kanske du vill ta kontakt? Gör det här
Här kan du läsa mer om hur vi samordnar administration och tryck
Klicka här för att se allt vi kan sköta åt dig förutom själva trycket

Tryck

Ovärderlig kvalitet till oslagbara priser

Vi tycker inte att du ska behöva välja mellan högkvalitativa eller prisvärda trycksaker. Lyckligtvis kan vi tack vare vår erfarenhet, egenutvecklade metodik och bästa tänkbara utrustning garantera att resultatet och prislappen faller dig i smaken.

Din partner oavsett behov

Det är vår målsättning att alltid hjälpa dig, oavsett om du behöver några visitkort eller om din kund vill ha den snyggaste foldern i sin bransch. Tveka därför aldrig att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Har du en idé så tar vi fram lösningen som förverkligar denna. Din trycksak ska trots allt representera dig eller din kund och vi tycker inte att du ska behöva kompromissa med slutresultatet.

Miljövänlighet genom hela processen

Vi har utvecklat ett omfattande miljöarbete för att leva upp till Svanens kriterier. Vi följer en mängd regler, både sådana som myndigheter och miljöinstanser ålagt oss och sådana vi själva känner är viktiga.
Här nedan ser du några av de riktlinjer vi följer.

  • Hela tryckeriet ska klara miljögranskning
  • Alla trycksaker ska kunna återvinnas
  • Det mest miljövänliga alternativet ska alltid väljas
  • Tryckfärger, lim, lacker & laminat ska vara miljöanpassade
  • Vi ska alltid använda så få kemiska vätskor som möjligt
  • Pappret, som står för den största delen av trycksakens miljöpåverkan, ska alltid vara svanenmärkt

Genom att arbeta öppet med miljöfrågor hoppas vi inspirera dig att följa vårt exempel. Därför erbjuder vi en miljöcertifieringsstämpel på din trycksak. Den visar att du och ditt företag värnar om miljön och väcker förhoppningsvis tankar hos den som kommer i kontakt med dig.

Mycket mer än tryck

Själva trycket är som sagt en liten del av hela processen. Här ser du exempel på omkringliggande faktorer som vi erbjuder dig.

 

• Snabba offerter

Vårt offert- & ordersystem är ett kraftfullt verktyg som ger dig två saker: snabbhet och exakthet. Du behöver alltså inte vänta länge på en glädjekalkyl som inte håller i slutändan.

 

• Bollplank

Vem som helst kan ge dig en trycksak. Några av oss kan till och med ge dig en trycksak som håller kvalitet i världsklass. Men långt ifrån alla ger dig rådgivning under resans gång så att du får en produkt som är exakt rätt för dig. Vi är undantaget.

 

• Offset i små & stora upplagor

Eftersom det ofta är för dyrt med klassiskt offsettryck vid små upplagor trycker man vanligtvis digitalt. Vi är inte som alla andra. Därför kan vi erbjuda dig högkvalitativt offsettryck vid upplagor som andra skulle trycka digitalt.

 

• Mindre kemikalier & kortare väntan

Vår nya CTP-maskin gör att tryckprocessen blir mer miljövänlig eftersom inga kemikalier används. Processen går också snabbare då torktiden förkortas. Samtidigt blir resultatet bättre.

 

• Efterbehandling

För att göra lite extra intryck med din trycksak och verkligen få den att sticka ut ur mängden information som mottagaren dagligen möts av kan vi rekommendera olika stansningar, ytbehandlingar och vikningar. Beskriv bara hur du vill ha det så tar vi fram ett förslag.