Klicka här och se hur vi kan assistera dig under tryckprocessen
Är du nyfiken på vår syn på tryckprocessen? Läs mer om den här

Tjänster

Repro som är allt annat än retro

I våra lokaler står en av Sveriges mest avancerade reproutrustningar där allt förberedande arbete inför trycket sker. Vi kan därför hantera dina beställningar snabbare och säkrare. Och om du vill ha lite mer avancerade tryckuppdrag genomförda ska du givetvis vända dig till oss som har utrustningen som lämpar sig för det.

Projektansvar

Om du har hand om ett större projekt där många faktorer ska samordnas blir det lätt lite stressigt. Då kan vi avlasta dig och ta ansvar för områden som tryck, leverans och distribution. På så vis slipper du oroa dig för detta och du kan lägga fokus på de områden där du bäst behövs.

 

En hel partner - Eftersom IT Grafiska är en helhetslösning erbjuder vi dig hjälp med profilering och grafisk formgivning. Vi hjälper dig med övergripande grafiska profiler paketerade som användarvänliga verktyg, trycksaker, årsredovisningar samt webblösningar integrerade i er grafiska profil.

Originalförvaring

Om du är så pass nöjd med din trycksak att du vill spara den för framtida bruk kan du lagra originalet här hos oss. På så vis slipper du onödig administration när det är dags att trycka nya upplagor.

Särtryck

Meddela oss om du är i behov av särtryck, d.v.s. om du exempelvis behöver trycka olika serienummer på kartonger eller olika butiksnamn på reklamblad. Vi har tillgång till tryckutrustning som enkelt klarar av detta.

Specialdistribution & paketering

När din trycksak är klar kan vi leverera den åt dig. Vi har avtal med posten och kurirer, tillgång till adressregister och personal som vid behov kan sköta kuvertering samt packa din produkt eller trycksak på rätt sätt. Du kan vara trygg i vetskapen att proffs sköter det åt dig.

Tryckutbildning

Ju mer bekant du är med våra processer, desto större möjligheter har du att påverka slutresultatet och minimera eventuella fel och missuppfattningar. För att vidga dina visioner när det gäller tryck kan vi utbilda dig i själva tryckprocessen. Vi kan också hjälpa till med färgkalibrering av din utrustning så att vi ser samma toner och nyanser i färgerna.