Klicka här och ta del av hur vi jobbar för en bättre miljö
Om du vill veta mer om vår utrusning hittar du det här
Här kan du läsa mer om vad vi ger dig förutom snygga tryck

Om oss

Trycket är bara en liten del av intrycket
Finns det något bättre sätt att avsluta ett möte än att lämna efter sig en trycksak som gör att du blir ihågkommen? Eller att se din kund tappa hakan över hur bra omslaget på deras nya produktkatalog blev?
Vi på IT Grafiska vill lära dig tänka annorlunda och inse att själva trycket bara är en liten del av en stor process. Dina chanser att göra ett avtryck, och intryck, ökar markant om du lägger mer vikt vid för- och efterbehandling.

Vi hjälper dig genom hela processen
För att hjälpa dig göra avtryck har vi på IT Grafiska utvecklat en helhetsprocess som grundar sig på vår stora kunskap om omkringliggande faktorer som rådgivning, design, val av papper, ytbehandling, kvalitetskontroll packning och distribution. Det är det som måste till för att din trycksak ska ge dig rättvisa.

Sinne för detaljer och kompetens för helheten
I våra lokaler samsas yrkesutövare med mångårig erfarenhet av branschen. Vi är ett gäng serviceinriktade människor som inte bara har tryckprocessen som ett yrke utan också som ett genuint intresse.
Vår kunskap och vårt stora spektrum av tjänster utöver själva trycket har gjort att vår flora av kunder består av allt från små företag till stora koncerner som verkar lokalt och över hela världen.
Det är inte ditt företags omsättning som styr huruvida vi kan hjälpa dig. Det är ditt behov och dina önskemål.

 

Först med det senaste

Du ska inte behöva välja mellan hög kvalitet, nyskapande lösningar eller snabba leveranser. Därför ser vi till att våra processer alltid ligger i utvecklingens framkant och vi håller oss konstant ajour med de senaste tryckteknikerna. På så sätt får du tillgång till det absolut bästa inom nya landvinningar och gammal hederlig tryckteknik, aldrig något annat.

 

Mycket mer än oblekt papper

Miljömedvetenhet har blivit väldigt populärt på sistone. För oss har det varit modernt i åratal. Därför har vi hunnit utveckla ett heltäckande miljöprogram som har gjort oss Svanenmärkta. Vi är mycket stolta över detta även om det bara en liten del i vårt miljöarbete.
Vi har minimerat den negativa påverkan vi har på naturen, vilket gör att du med vår hjälp tar ställning för miljön och förhoppningsvis sporrar detta fler i din omgivning att börja värna om denna viktiga fråga.